FOUR YEARS

Jag har tackat ja, jag ska gå på Dundee. Det blir bra det, bara jag inte hänger med samma ovårdade skottska umgängekrets som i vintras blir allt A-OK. Det är ett studentvänligt ställe, där kan jag äta mig tjock. Alla är tjocka där, det var de förra året när jag hälsade på. /I.

Kommentarer
Postat av: Regina

Dundee, det trodde jag inte! men vad kul!

2009-04-30 @ 07:50:42
Postat av: poppy

Efter att ha last det har, ar jag valdigt shockad och acklad. Som en akta svensk i Dundee, kan jag verifiera att detta inlagg ar full av stereotyper och logner. Du kanske ska tanka lite langre pa vad du skriver innan du gor det. Man vet aldrig vem som laser detta.

2009-05-03 @ 22:24:11
Postat av: edward

hur vågar du komma ut med något så otäckt som det här. Om du tror att alla i Dundee är fett, varför kommer du hit? Jag kommer från Malmö och har bott här för de senaste tre åren, och jag har aldrig stött på någon som SJÄLVSVÅLDIG och okänslig som du. Du är en skam för svenska ras och inte förtjänar att komma till en plats som akademiska som Dundee priser själv.

2009-05-04 @ 15:40:25
Postat av: Isabella

Men herregud. Jag skämtar. Jag överdriver. Ursäkta att det inte uppfattades, förlåt om det inte passade. Ta inte er själva på så stort allvar, det kan ha förödande konsekvenser.

För övrigt skulle jag inte valt Dundee om jag inte tyckte om stället!

2009-05-04 @ 21:16:08
URL: http://mevoy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0