ROSKILDE!

Den enda "musikdagen" jag jobbar på måste självklart innehålla mitt favoritband och många andra bra band som jag missar på grund av att jag jobbar under andra passet (4:30em-0:30fm) och inte det första (8:30fm-4:30em). Nej!
Jag kommer att missa Friendly Fires (6:00em), Nick Cave and the Bad Seeds (7:30em) och Wavves (9:00em). Jag ska verkligen pusha för att få halvtimmasrasten kl halv tio så att jag kan se lite av Wavves.
Jag ska se Wavves.

Nu ska jag strax åka och printa ut min biljett. Vi har slut på bläck i skrivaren. Mycket lägligt. Har precis packat klart mat för en veckas tid. Jag ska inte köpa en endaste måltid på Roskilde. Pengar går endast till bandt-shirts. Nu ska jag fylla på vodkaflaskan. Jag ska leva på 300 danska i en veckas tid. Det är mitt mål. Ska absolut fungera bra. Ska köpa en hatt för att bevara mitt dockansiktes kulör och turnét-shirt som jag kan stay forever young i när jag är medelålders när jag känner för ett walk down memory lane.

Var välompysslad igår, i finklänning och smink i nyduschad form. Åt gott, drack gott på en god restaurang. Nu ska jag lyxa till det med en färsk brunch, med avocado, omelett med tomater, ost och skinka. Det gäller att passa på när man ska leva sunkigt och fattigt i en veckas tid.

Festivaltips: olivolja! Ögonsminket försvinner utan slit och tårar.
Också gott att ha till matlagning.

/ciao clean people

Jag ser lökig ut i min killes t-shirt

Jag ser hemskt ut i den, riktigt mörbultat utseende får jag. Har varit på stranden idag känner mig lagom aktiv, bara segar i solen hela tiden. Och badar. Och träffar människor jag inte riktigt gillar. Synd, jag gillade några stycken igår. Sedan träffa några jag gillar och totaldissa de jag inte riktigt pallar vara med. Attityd. Men jag känner mig ändå mesig. Lite bortkommen. Vem gör inte det nuförtiden?







Himmel och hav, Mammas ben och Frigg, Friabad, vägen hem och mitt superego.

Solfeber

Höjdarkväll, svettigt, rökigt, ölluktande, precis som det ska va'. Bra band upprädde på kollegiet i äran av Sankt Hans dag.
The Blue Van hette de tror jag. Vaknade upp kl 0905. Tidigt. Nina skulle jobba kl tio. Åt hemlagade bullar med eget jordnötssmör och vanlig dansk butiksdyr jordgubbssylt. Gott! Kom hem kl 1230. Åt pyttipanna. Gick till stranden. Träffade James och mycket trevliga Aleksandra. Sol och bad och öl. Rolle kom dit. Mer öl. De åt pizza.
Jag inväntade mamsen och vi åt på Beach Lounge. Mycket gott och trevligt.
Träffade Douglas och Valenta på Dunkers. De bjöd på öl. Ja, tack.
Vi cyklade hem, de snodde med sig en Dfuser var.

läggdags!

En mycket fin dag




Hej! Har haft en väldigt härlig dag idag. Vakna upp sent. Cykla till stranden för att äta picknick och bada (och torka i solen). Med Elinor. Gott och mysigt med ett bekant ansikte! Sedan stötte vi på ett till bekant ansikte och ännu ett till. James!! Vi syns på stranden imorgon. Helsingborg är helt okej en dag som denna uppklädd på grund av U21 EM i fotboll. Dålig livemusik. Gratis produktprover. Snodde med mig pick me upp-tabletter för fyra dagars tid och schampo och balsam för en vecka. Packar snålt inför Roskilde.

Nu ska jag fixa och trixa med min hjälpande hand och sedan väntar en massa byråkratisk bullshit (inför studier i höst).

Om en halvtimma bär det av till Köpenhamn, släpar med mig tältet. Fest! Nina!

>Yippikayay

Jag är hemma!



Äntligen har jag trådlöst internet. Äntligen har jag en stor rymlig bostad. Äntligen betalar jag inte hyra. Äntligen lagas det mat. Äntligen är jag bortskämd igen. Äntligen. Det är oerhört skönt att inte bo med killens systers pappa på ca 70-80 år. Jag har inte riktigt hur mycket sympati som helst för en massa brittiska arbetarklasshistorier. Jag är höger. Hit me once, hit me twice.

Det var härligt att se Köpenhamns Hovedbanegård. Där jag ska ta tåget till Roskile på måndag. Ska bli spännande att kasta sig in i ett sådant smutsigt tillstånd i en veckas tid. Men inte lika hemskt nu när jag vant mig vid Londonsot i näsborrarna.

Imorgon far jag med tält i handen tillbaka till Köpenhamn, ska på någon konstig dansk variant av midsommarsfirande.
Jag tror det handlar om att bränna häxa på bål, även fast det inte är påsk eller så. Man sjunger någon låt på danska och dricker en massa i ett kollegiet flera korridorer brett och våningar högt. Massa människor. Hoppas det blir roligt. Det ska bli jätteroligt att se min superglada kompis Nina igen, har inte träffat henne sedan New York.

Nu ska jag försoka hjäpa en kompis i nöd i London. Hjälp honom någon.
Ge honom flera flickvänner.
Peace!

hem ljuva hem

Kommer hem idag (pa torsdag). Ska strax paborja min fard till hemmastaden, Helsingborg. Kl 05. Har inte riktigt packat klart, men nastan allt ar i resvaskan.
Ska bli skont att komma hem lite pa satt, jag pallar inte riktigt med denna boende situation, min "situation" och kanner mig tom. Men pa ett annat satt hade jag viljat vara kvar ett par dagar till for att hanga med en skon manniska jag kanske aldrig ser igen. Det var intressant och bra. Att det maste ta slut. Roliga dagar med dessa harliga manniskor. Jag som ar sa krasen och aldrig hittar ratt, tycker om nagon riktigt, det ar svart att skapa kanslor kring manniskor. Att kanna mycket. Jag har kant ganska mycket dessa dagar.

Kandes sorgligt att aka hem vid tunnelbanan, att skiljas at ikvall efter svensk bio (Lat den ratte komma in). Fallde en dum kommentar att jag inte hade gillat den i Sverige, men gillade den har i London, att jag inte gillar svensk film. Vad tontigt sagt. Jag gillar inte de flesta svenska filmer, tycket att de kan vara for kanslomassigt psykotiska och plagsamma. Beck och Wallander. Nej, tack. Men denna var brilljant! Utan overdrift. Extremt valgjord och vacker! Dessa manniskor kunde filma snyggt och elegant. Se den nu! Battre an Slumdog Millionaire om man nu ska jamfora med nutida filmer.

Idag >> har jag haft en fin sista dag med mina aussier. Farit runt i SoHo, gatt pa galleri och kollat pa stan. Lunchat vid Brick Lane, pa vegetariska restaurangbussen Rootmaster. Gott. Gatt pa Brick Lane. Druckit ol pa Ten Bells. Sedan for vi till Covent Garden for att se pa biioo. Sedan: GrouphugGoodbye.

Fastan jag var ranglig och vinglig idag var det bra. Men jag ar lite sur att jag inte kunde vart mer pa g och att en viss manniska behandlat mig lite mindre som en dorrmatta och mer som en persisk. Nu ska jag gjora final touches i min packning, kanske sminka om mig (ja, jag ar sa pass ytlig att jag reser i sminkat fodral), kanske sova.

Exakt sahar kanner jag just nu, i denna fas av min existens:

"Daylight, I'm so absent minded
Nighttime meeting new anxieties
So am I erasing myself?
Hope I'm not erasing myself

I guess it would be nice to give my heart to a god
But which one, which one do I choose?
All the churches fill with losers, psycho or confused
I just want to hold the divine...
"
(Gronlandic Edit, Of Montreal)

/ lite jobbigt. Langtar tills Draknastet imorgon da min afrobeharade brorsa ar med!
ciaooo

Old Faces





Så skönt att stöta på bekanta ansikten! Fri tolkning. Nej, men träffade några aussies igår efter Boy Crisis konserten. Galet att stöta pa dem här i London också, av alla ställen. Det var härligt, jag blev 8 pints onykter, sa pass att min kompis fick guida mig hem, slet av mig från bussen fastän det var den rätta (!) men hur kunde han veta det, vi tog taxi och voil`a min jeansjacka är bortappad. Insåg det nu nar jag kolla igenom min kamera. Hade fotograferat på bussen, dar var den med i bild.

Men innan idag åkte jag till Camden för att leta rätt på den, när jag inte hade denna vetskap, gick in på det skabbiga kebabhaket Marathon där kvällen slutade ca kl 03 gissar jag. Där snodde jag med mig någon annans jacka. Ganska snygg men inte "wow," från Divided H&M storlek 36. Perfekt! Men billig. Det känns inte riktigt som kompensation för en vintage Replay jacka köpt i mina barndomsår på Zebra i Helsingborg. Då pappa betalade. Då man inte visste hur jobbigt det är att leva sitt liv utan att bara ta från någon annan.

Nu ska jag duscha bort svett och blandat. Sedan gå pa vernissage, en kompis' konstutstallning. Möta upp med bekanta ansikten igen.

Det är varmt och soligt och svettigt, vart hittar jag swimmingpoolen?!

Jag har flyg

Trevlig dag pa jobbet pa Brick Lane. Jag har flyt och jag har flyg. Harifran till Kopenhamn pa torsdag. Da kommer jag hem. Jag saknar det. Norden. Nara vanner. Har kanner jag bara folk pa ytan. Sant ar jobbigt. Att bara traffa nya hela tiden, och le och skratta. Tackar nej till nytt folk. Tacka nej till middag dar jag skulle traffat mycket nytt folk, nya manniskor som jag anda kommer traffa pa tisdag (?) Skjuter upp det sa mycket det gar. Jag ska pa konstutstallning pa tisdag, det var manniskor fran konstutstallning som styrde upp med sondagskak. 

Imorgon ska jag pa Boy Crisis konsert i Camden med en annan ytlig bekant.

Jag kallar manniskor for "bekanter" nar de inte har sett mina hemskaste sidor. Jag visar dem sa sallan jag kan ra for det, manniskor tror att jag ar intressant, charmig och fantastisk, fastan jag egentligen ar ganska cynisk, sjalvisk och lattlurad.

Imorgon tankte jag dela ut mina utskrivna CV:n i Notting Hill. Jag har endast nio stycken. De ska bort! Jag siktar pa kladbutik/ snobbig restaurang. Ni ska se sa piffigt mitt CV har blivit efter att den spektakulara Libby hjalpt till.
Smakprov: My goal is to make the most of London in a job where I can broaden my life experience as well as elevate my social competence.

Det ar till och med skrivet pa detta satt, mitt citat ar skrivet i kursiv. I och forsig later inte det sa spralligt, men det ar layouten och resten av innehallet!

Nu ska jag ata nagot konstigt brittiskt brod som endast kostade mig 50 pence (nufortiden koper jag endast mat pa rea).

ciaoo

Jag är trött och lat och vill kolla på skräpteve.

Nu äter jag viktväktaryogurt utan dåligt samvete. De var på rea, men är väl lite för hälsosamma att ätas i alla fall. Jag kan kolla på Gossip Girl och Ugly Betty utan att känna mig töntig. I utbyte ska jag dricka upp all öl. Fram tills dess att jag åker ska jag dricka hemmabryggd öl, cirka 13 pints kvar. Lycka till. Men samtidigt vet jag inte när jag åker/ kommer tillbaka/ åker. Jag vet ingenting. Jag vet att jag har två gitarrer för mig själv och kan äta hur mycket jordnötssmör som helst utan att behöva oroa mig för andedräkten.

Efter jobbet på Free Range / Old Truman Brewery hjälpte en kompis mig med CV:t inne på kontoret. Det ser bra ut. 
Jag är hungrig fastän jag ätit (viktväktaryogurt mättar kanske inte) för att jag är trött. Jag går nästan och lägger mig, orkar inte  gå ut när jag plågats av sömnbrist på grund av filmkväll med skådespelarkillar. Det och Lego Star Wars och pizza och öl.

Jag är trött. Vad är det egentligen som betyder något?

YES!

Idag har jag inte på mig den tröjan, men känner mig ganska mycket så, gårdagen var rolig och lyckad. Vaknade utav Will som kom hit for att hämta sin post. E, W och jag åt picknick på taket. W gillar sin picknick. Sedan gick vi tre till Notting Hill, drack cappucino, jag skaffade mig bankkonto och telefonnummer (jag känner mig som en riktig britt), köpte secondhandböcker, jag köpte självbiografiska knarkböcker fran 60/70 talet. Någon groupie som hette Cookie Mueller. Och en bok av William Burroughs. Sedan drack vi öl. Jag hånskrattade åt klassisk brittisk krigspoesi som E läste upp. Han uppskattade det inte. Sedan åkte vi till Brick Lane då Free Range hade vernissage och det bjöds på gratis alkohol. Massa fotografier. Minglade med tyskar och studenter och tyska studenter. 

Sedan när vi anslutit oss och utställningen stängde, var vi några stycken som tog sig varsin öl. Samma galningar som bankade nävarna på bordet i en Bluesbar förra helgen, -2, +1.

Fin bar, hade kristallkronor, knasiga tapeter, såg ut som ett dockhus, kommer inte ihåg vad den heter men ligger nära Brick Lane.

Nu ska jag iväg till en marknad vid floden

Från hat till kärlek and back again.

å ä ö
sitter här och dricker Es hemmabryggda öl.

a) känner mig hatad, ogillad av orättvisa skäl.
b) känner mig orolig, av fysiska skäl.
c) Jag känner mig ensam.
d) Jag känner mig jobbig.

Att fem dagar kunde förstöra så mycket, vem visste det? Inte jag.
Men jag är fortfarande i London och har det bra. är bara rädd vad jag ska ta mig till efter lördagen, nej söndagen. Då har jag 2-3 dagar som ska spenderas i ensamhet? Nej, förmodligen inte. Men i alla fall så är jag rädd. 
Jag vill inte vara ensam. Jag vill vara älskad, vem vill inte det?

Varför har man lärt sig "bros before hoes"
när vänskap inte alls behöver vara långvarigt nuförtiden?

Idag ska jag göra nytta

Idag ska jag promenera till Notting Hill och skaffa bankkonto, har skjutit upp det alltfor lange. Igar sag jag Terminator pa biografen i Notting Hill, tydligen i samma salong som ar med i sjalva filmen. Filmen i sig var inte sadar jattebra men salongen var valdigt fin, och man kan kopa med sig ol in pa biografen och markesglass. Mycket trevligt. Sedan for vi in pa en pub och drack god ol. 

Idag ska jag vara anvandbar, ska kolla upp hur jag ska losa det har med boendet i Dundee, med betalningen och allt.
Ikvall ska jag vara ensam? Jag vill fika i Notting Hill idag. Jag gillar deras fik. Ata mig matt. 

Ost och vin i Camden

Jo, var på ost och vin middag igår. Det var ganska annorlunda än vad jag hade förutsett. Släpa med E. Ringde upp kompisen från NY, sa att vi var på väg. Vi gick upp i lägenheten som låg vid Camden Town. Fin lägenhet. Jobbigt. Fick anstränga sig. Mycket yta lite djup. "Vad gör du då?" på den nivån stannade det. När vi kom upp visade det sig bara vara Molly och hennes tre tjejkompisar till bords med ost, bröd, morötter, hummus, gin och vin. Lite annat format än vad jag forväntat mig. Men om jag hade föreställt mig att umgås med hennes kompisar på detta sätt, var det exakt som väntat.

Men jag ska inte klanka ner på tillställningen allt för mycket. Det var ändå trevligt. Hon har ett jobb på en musikagentur (de har bland annat Bon Iver) och brukar kunna hoppla in på gästlistan. Respekt. Girl knows her music. Jag gillar Camden, jag gillar musiken. Men jag spenderar varken pengar på redlösa utekvällar eller en massa kokain.

Jag är galen

Ja, det känns så. Han är inte ens här. åker på torsdag. Och jag stannar väl tills cirka den 28e. Jag är rädd att vara ensam. Ska på ost och vin häng hos en kompis som jag träffade i New York. Tror det i alla fall. Molly heter hon. Vem ska ta med? Hon sa vän eller pojkvän. 

Galen galen galen. Jag saknar Sverige och vännerna dar. Tror inte jag pallar återvända hit efter Roskilde etc. Jag saknar människor for mycket. Vem kunde tro att jag hade hjärta. Hoppas att hjärnan sitter kvar. Vill skruva på huvudet lite till, så att jag vet att det sitter på, på rätt hall, leder mig i rätt riktning. Vad vet jag? Det känns lite knasigt. Jag är bara arton.


Galenskap

Har jag blivit spritt sprangande galen? Jag ska inte aka pa min returbiljett hem imorgon. Har bestamt mig att stanna lite langre. Aker 'hem' till Kopenhamn infor Roskilde festivalen fortfarande. Det ska jag inte missa! Sedan far vi se vad som hander darefter, Kanske stannar lite i Sverige, jag ville ju erfara tennisveckan. En gang i alla fall. Sedan kanske det blir en gang till.

Har haft det mycket roligt i helgen. Traffat trevliga, roliga manniskor. Tjanat pengar genom killes vanner, har delat ut kataloger och flyers och skrikit "kom och se gratis konst utstallning," free arts show? Free Range Graduates Art & Design. Det kanns bra med pengar i handen. Imorgon SKA jag skaffa bankkonto. Jag tror att mitt NI-nummer kommit till min forra "bostad."  Nu har jag i alla fall en bostad. 

Ciaooo

Idag fungerar tunnelbanan

Iga.r kunde jag inte a.ka till Tower Hill pa. grund av att de hade sta:ngt igen flera tunnelbanestationer och ta.g. Jag kunde inte ens ta mig till Oxford Circus, jag fick stanna runtomkring Notting Hill Gate och sedan promenera till High Street Kensington. Jag gillar High Street Kensington, na:ra da:r jag bor och de har bra shopping. High Street. Precis som det la.ter. Mac, Topshop, Zara och blablabla. Det do:g bra. Sedan a.t vi. Den starkaste curryn jag na.gonsin a:tit. Starkast pa. menyn. 6 chillifrukter. Jag blev varnad. "Eh, det ha:r klarar jag av," ta:nkte jag. Nja, inte riktigt. Jag halsade o:l, vatten, slevade i mig glass, illama.ende. 

Idag ska jag se Ou Est Le Swimming Pool pa. Cargo. Yippie!

hey ho let's go

Okay, soon I will be off to town in hopes that the tube/ busses will bring me there. I don't know my busses that well, which makes the tube strike even more convenient. But hey, I don't have to be in a certain place at a certain time, so what am I complaining about. 

I want to get a bank account today. Or register for one. I plan to go to the "kind bank" in Tower Hill where Anna puts in a lot of money (work related). That's pretty much the first thing I saw when I came to London, April 23rd. And then April 25th happened. Wow. And it's now.

/toodles

Nej jag vill inte åka hem!

å ä ö Det är torsdag, klockan är strax över tolv och tunnelbanesystemet har inte fungerat de senaste dagarna. På grund av det har det varit kaos i transportsystemet, man kan inte ta sig fram, folk stannar hemma, vi stannar hemma, jag sparar välbehövda pengar som jag förmodligen kommer slösa på shopping när tunnelbanan börjar fungera igen (från och med imorgon). 

Jag har städat köket, det var jättestökigt. Jag har varit en redig hemmafru. Jag har inte tagit lika vansinnig lång tid att göra mig i ordning. Tror inte det, hoppas inte det. Jag har varit så dömande och cynisk innan, det ser jag nu, det styrktes igårkväll. Det har förstört lite av min uppväxt. Min sneda attityd. Att jag hatar allt och alla. Jag tror inte att jag gör det lika mycket längre. Inte sen igårkväll. Eller jag ogillar fortfarande ointelligenta människor utan mål, 
det vill säga, de flesta.

Jag vill inte åka härifran. Jag har hittat det jag gillar här, varför måste jag genast tvingas lämna det? är det verkligen så omöjligt att tjäna pengar här? Jag vill stanna kvar och inte lämna den jag gillar. Jag vill stanna kvar, jag gillar sta'n. Jag vill stanna kvar, det är roligt att prata engelska. Jag vill stanna kvar.

Klantig tidsoptimist.

Jag måste börja göra saker även när jag hellre vill dö av mitt fysiskt ruttna tillstånd.

Jag gick till Bricklane igår, träffade Frida och Jelena, sen gick jag ut och därmed sov jag inte några timmars god sömn. Därmed flyttar jag inte in i lägenheten på Baker St.
Jag suger. Men sparar tillsvidare 120 pund. 

Jag såg Pete Doherty. Det var mycket bra. Jag var mycket nära scenen. Men han har hemska fans. Jag pallade inte med moshpiten längre när människor började trilla ner på golvet. Det var prisvärt!

Nu ska jag börja dra mig till Oxford Circus. jag är sen. Otippat. Ska gå till Marc Jacobs butiken.

adios

Ikväll vankas det Libertines upphackade i olika delar.

Igår  var jag på Koko i Camden med Frida. Det var någonsorts NME kväll på gång. Little Death och ett annat band uppträdde. Lite för punk och emo. Men gitarristen i Little Death var fulländat snygg. Jag tog bilder långt framme vid scen, folk bakom tittade konstigt på mig då jag klickade på, bild efter bild på just honom. Och det var inte som hansjälv inte märkte... 

Har oerhörda bilder på denna kväll samt mitt nyaste stoltaste inköp...
Jag har fått tag på gudomliga biljetter till endagsfestivalen som hålls idag alltså ska jag kunna se Pete Doherty och Carl Barat (och om jag pallar Gary Powell i ett DJ set) idag på Camden Rocks!

Jag är duktig som kliver upp efter en timmas sömn för att köpa biljetter och sedan sova bort några timmar av eftermiddagen. 

Jag har inte ett svenskt keyboard, så jag gör mitt bästa för att poängtera att jag fortfarande kan stava och klistrar in å ä ö.
Därmed kan jag heller inte ladda upp bilder. Men det är bekvämt här i Westbourne Park på en hel del bra sätt. Så länge. På måndag hoppas jag kunna flytta till min kompis tomma lägenhet på Baker St / Marylebone för att ockupera den veckan ut. Då kan jag nog tanka upp helgen i bilder.

Ciao belissimas! nu ska jag slänga i mig paj.

whatsgoingon?

Nu ska jag strax åka till Westbourne Park. Har börjat tänka igen. Och skaffat couchsurfingprofil.

Idag ska jag alltså flytta dit tillsvidare. Min kompis som bor i Marylebone (i zon 1), alltså väldigt centralt,  ska åka hem på måndag, och lägenheten kommer att vara tom efter dess. Det låter grejt. Vi får ser hur det går... Men jag har i alla fall lagt upp någon sorts överlevandsstrategi.


en knapp los


Jag tror jag blir knäpp, jag vill vill vill gå på Camden Rocks imorgon. Men mitt kreditkort är i Helsingborg och man måste tydligen ha det med sig vid upphämtning av biljetten.
I will find a solution!

Hängbröst och ölmage nästa

Fick precis ett mejl från farmor. Undrar hur jag har det här i London.
Hon rundar av det hela med:
"Ha det härligt! Att vara ung är tyvärr ett mycket flyktigt tillstånd."

flås huff puff bring the house down

Det finns inga jobb i Köpenhamn, inga annonserade. Jag tar vad jag får. Idag ska jag säga "hej då" till Bow och "tja! tjena där" till Westbourne Park. Det var tanken. Jag vill inte tänka.

Resumé 2100-0300 030609

Jag och Frida gick ut i Camden igår.
Hällde i oss rosévin, Sainsbury's egna.
Hällde i oss off-licence Scrumpy Jack cider.
Hällde i oss Strongbow väl inne på stället. Bar, Lock Tower.
Raggade på ställets enda snygga kille. Förband åt Wavves på Old Blue Last förra veckan. Deras första och sista Europaspelning efter sammanbrottet på Primaverafestivalen. Alltså kommer de inte ens till Roskilde. Börjar först spela igen i mitten av juli, i USA.
Gick ut från stället (stängningsdags).
Köpte mer off-licence Scrumpy Jack bakom stängda dörrar.
Nattbuss till Tottenham Courtroad.
In på skabbig klubb vid busstopp.
Hällde i oss Scrumpy Jack.
Stod på samma ställe under en längre tid.
Skaka loss till cliché Rn'B.

Nattbuss hem.

Fjorton år igen.


Whoa! Oh Yeah




Jag har fikat flitigt med Frida, min cupcakepolare. Idag hoppas jag kunna klämma i mig en Red Velvet cupcake från Hummingbird Bakery.

Vafan gnäller jag för? Jag är ett bortskämt medelkassbarn som har fått smaka på livets bittra choklad. Med andra ord: livet är fortfarande choklad.

No Ties No Circle


I Guildford. Jag uttvecklar allt mer ledsen hund-uttryck i mitt ansikte.

Jag har varit borta i en vecka och jag måste sakta in på konsumptionen. Jag måste dra här ifrån, åka till Guildford där man inte kan gå ut på dyra klubbar. Om vi säger såhär, mina första två dagar spenderade jag ungefär lika mycket som det jag har levt på i resten av dagarna. Måste leva snålare. Men lever i alla fall bra mycket snålare än jag gjorde för en månad sen då jag var här. Men inte tillräckligt snålt ännu. Vi får se. Jag tror i alla fall att jag ska åka iväg.
Jag ska sluta äta, bara dricka off licence, åka till Guilford, komma tillbaka, köpa veckokort och couchsurfa. Jag vet inte. Jag blir lite galen av att leva som en hemlös. Jag vill inte flytta in hos någon tönt, det heller! Hellre hemlös än boendes med nörd. Nästan. Jag vill inte!

Har massvis med fina bilder att ladda upp, ska ta med min egna dator till någon trådlös internet zon där jag kan ladda upp bilder. Många många fina fina.

Allt är bra här men samtidigt inte jättebra. Det är roligt men lite läskigt och jobbigt.

Nu skall jag träffa Ryan, någon som jag träffade i NY. Min telefon har varit jättekonstig, inte fungerat som den ska alls(!) Detta gör mig sur då jag missat massa sms, inte mottagit andra. Detta gjorde så att jag bland annat inte gick på ett gig där jag skulle varit med på gästlistan, att jag inte hört av mig till denna kompis' förfrågan. I suck. My phone sucks.

Ciao bellos


PS

Jag är lite sur över att jag inte kan få in Wavves på min vikarie-MP3, då jag bara har låtarna i MP4 format.
So Bored, To the Dregs, No Hope Kids, in på min MP3 nu! Hjälp, hur gör man?


Whimsical Thoughts in Hot Sweaty Heat

Det är varmt här. Mycket varmt. Man kan knappt ha leggings under kjol/klänningen, så varmt är det. Min AA kjol är lite väl kort. För mycket bar yta exponeras. Jaja. Jag slipper ryggsvett i alla fall.

Tanken är att jag ska träffa en kompis (fd mansdelande kompis) från NY. Och veganen. Vi får se. Nu ska jag promenera till Whitechapel, ca 30 minuter bort (tre-fyra tunnelbanestationer, 10 min) för att spara pengar! Jag ska träffa Frida och äta Whitechapels kända curry.

Fick ett mail på mitt University of Dundee-konto ("My Dundee"). Det stod at jag fått en plats i en shared flat, men ojdå att jag skulle svara innan den 27:e Maj. Försent. Jag hade ända inte haft råd med £3000 handpenning, som skulle betalats in just då, det med. Galet. Betala £3000 nu. Sedan vid ankomst, betala restan av hyran, £1250. Man betalar hela året innan man bott där. Lord, oh Lord.

Nu får vi saker och ting att rulla på igen!
/Volvo

Back from a weekend in Guildford







Back from a weekend half asleep. Where the grass is green, the outdoors are full of people that go back home first when the morning has broken. I quite like Guildford.

Just nu mår jag illa. Har ätit för mycket jordnötssmör. Måste sluta med det. Jag ska spara in på mat. Ska bli roligt att se om jag lyckas få 80 pund att räcka i två veckor. Det här med jobb ser inte så bra ut, med tanke på att jag behöver NI nummer, vilken jag inte kommer att få inom två veckor, det tar upp till 8 veckor att "framkalla." Alltså måste jag försöka få ett annat som inte kräver NI-nummer, snabbt som attans och sluta snabbt som attans då jag ska åka hem den 15:e men vill hem den 14:e, så att på jag kan se Wavves i Köpenhamn samma dag, om jag lyckas med detta är jag smidig smidig. Jag vet inte hur jag ska göra med boende, kost och logistik Allt är en röra det snurrar jag mår illa.
Ikväll ska jag träffa en aussie som jag träffade i NY. Det var planen.

RSS 2.0