jag dör lite inombords, 26/7/09

Jag tänker bara på avsaknaden av jobb och pengar. 
Jag har en datormus som inte fungerar så jag blir lite avtänd på att skriva på datorn, kolla mejl, och verkligen inte kolla facebook. 
Jag har betett mig konstigt i helgen. På dagen. Det här börjar gnaga på mig. Jag är pank. Jag kan knappt köpa mina egna drinkar, måste förlita mig på att någon schysst kille kan bjuda. Det låter väldigt drygt, men det är sant. Jag har egentligen inte råd med mycket alls. Borde låsa in migsjälv på rummet, läsa klart alla mina böcker och räkna pengar. Men det är London och om jag hade velat bli självmordsbenägen, då hade jag stannat hemma. Men jag är något utav ett emotionellt vrak, en gammal gammal berg och dalbana, Lisebergs gamla. Men de fixar den och allt blir bra igen. Så vet jag i alla fall hur den historien slutar.

Helgens händelser: många.
Fredag, var Ms plus ett på Barfly, The Do spelade, mycket bra. Det var väldigt skönt att träffa någon man har "socialiserat" med innan och inse hur väldigt sympatiska de är.
Sedan gick vi vidare till bästa Lock Tavern, stället där det alltid finns snygga killar. Molly kände sig för gammal och trött för raggarkulturen och gick hem. Jag träffa ganska många av hennes vänner men av någon anledningen så minglade jag med några Graphics-studerande killar (J och J) som delade ut flyers på Proud, så vi gick in gratis.

Lördagkväll var den dyraste. 20 pund totalt. Men jag är smart och tar endast med mig en sedel och inget betalkort när jag lämnar huset. Mitt sätt att regulera mitt pengaspenderande. ¨

Alan (den gamle skotten som äger lägenheten, ja han bor här också i sitt eget rum, vi delar kök och vardagrum men det är inte så farligt, här är ganska stort) måste tycka att jag vart konstig på sistonde. Blir lite konstigt utan Ed här, jag gillar inte att han har lite koll på mig, speciellt när hans dotter är här med sin son, jag vet inte jag beter mig alltid konstigt med mödrar som har unga barn. 
Jag kan vara en mycket "awkward" person när det väl kommer till kritan. Speciellt när jag bor i London och går ut och sedan helt plötsigt sitter sunda familjevärderingar i mitt vardagsrum. Det gör mig obekväm.
Jo, men han följde med sin dotter till Bristol så nu har jag lägenheten alldeles för mig själv! 

----- Hursomhelst bestod lördagen av snabbdrink på Lock Tavern och sedan köa till Proud. Vi var snygga så vi fick ställa oss i en kortare kö. I London är man alltid snygg. Väl inne på stället träffar man massor med roliga randoms, och bekanta! Träffa Anna och Emilia (som precis hade snott en klubba), de firade en kompis i ett alldeles eget stall. Lyckos'!

Idag mötte jag upp med en "ny kompis" som jag träffa i fredags. London-Julian. Han hade en extra biljett till Shoreditch 1234 festivalen, så jag tackade och tog emot! Det bjöds på öl. Tack! Ibland har man tur. Dessutom har han en gammal 4-track inspelningsmaskin som jag kan få. Nu ska jag börja spela in lite musik! 

Ett nytt ansikte hjälper till att promota ett arrangemang som sker nästa lördag, hemlig fest i lagerlokal i Londons finansdistrikt, hur härligt är inte det?! "Secret All Night Party" i Canary Wharf kl 11pm-7am. Man ringer ett telefonnummer när man väl är på plats för att få reda på exakta adressen. Busigt!

Nu är jag trött. Går och lägger mig nu. Imorgon ska jag tvätta kläder. Ju äldre man blir desto svårare blir det men roligt på en och samma gång.

ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0